Officen ohjelmat haltuun ATK-koulutuksen avulla!

040 502 5287

Soita ja kysy lisää!

Käytännönläheistä Office-koulutusta

Järjestämme Oulussa Office-kursseja, joiden käytännönläheisillä opetusmenetelmillä vasta-alkajakin oppii käyttämään Microsoftin monipuolisia toimisto-ohjelmia, kuten Wordia, Exceliä, Powerpointia, Outlookia sekä Onenotea. Lisäksi tarjoamme jo pidemmän aikaa ohjelmia käyttäneille täsmäkoulutuksia. Ohjelmaversiot vaihtuvat, ja niiden uudet, muuttuneet ominaisuudet opit siirtymäkursseillamme.

Meiltä saat koulutusta mm. seuraaville ohjelmistoille:

Word-koulutus

Microsoft Word erittäin monipuolinen asiakirja- ja tekstinkäsittelyohjelmisto ja samalla maailmanlaajuinen standardi - se on käytetyin tekstinkäsittelyohjelmisto työ- kuin kotiympäristöissäkin. Wordin kattavat ominaisuudet mahdollistavat sen soveltuvuuden niin yksinkertaiseen kotikäyttöön kuin myös erittäin raskaaseen tekstinkäsittelyyn. 

Excel-koulutus

Microsoft Excel on maailman käytetyin taulukkolaskentaohjelmisto, joka soveltuu niin kotitoimistoon kuin myös erittäin raskaaseen työkäyttöön. Excel on ominaisuuksiltaan äärimmäisen monipuolinen ohjelmisto, mahdollistaen myös tiedon monipuolisen visualisoinnin. 

Järjestämme myös mm. seuraavia kursseja:

  • Powerpoint-koulutus
  • Outlook-koulutus
  • Onenote-koulutus

Tule mukaan kurssille

Kun haluat oppia käyttämään Microsoft Officen toimisto-ohjelmia tehokkaasti, tule rohkeasti mukaan Office-kurssillemme! Saat käytännönläheistä ja selkeää opastusta juuri oman lähtötasosi mukaan, olitpa sitten vasta-alkaja tai hieman kokeneempi käyttäjä. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä!

Haaransuonkuja 5, Oulu

Yhteystiedot

Paasoft Oy
Haaransuonkuja 5
90240
OULU
040 502 5287
sinikka.paaso@paasoft.suomi.net
Y-tunnus: 0880845-0
www.paasoft.fi