Officen ohjelmat haltuun ATK-koulutuksen avulla!

040 502 5287

Soita ja kysy lisää!

Käytännönläheistä Office-koulutusta

Järjestämme Oulussa Office-kursseja, joiden käytännönläheisillä opetusmenetelmillä vasta-alkajakin oppii käyttämään Microsoftin monipuolisia toimisto-ohjelmia, kuten Wordia, Exceliä, Powerpointia, Outlookia sekä Onenotea. Lisäksi tarjoamme jo pidemmän aikaa ohjelmia käyttäneille täsmäkoulutuksia. Ohjelmaversiot vaihtuvat, ja niiden uudet, muuttuneet ominaisuudet opit siirtymäkursseillamme.

Meiltä saat koulutusta mm. seuraaville ohjelmistoille:

Word-koulutus

Microsoft Word erittäin monipuolinen asiakirja- ja tekstinkäsittelyohjelmisto ja samalla maailmanlaajuinen standardi - se on käytetyin tekstinkäsittelyohjelmisto työ- kuin kotiympäristöissäkin. Wordin kattavat ominaisuudet mahdollistavat sen soveltuvuuden niin yksinkertaiseen kotikäyttöön kuin myös erittäin raskaaseen tekstinkäsittelyyn. 

Excel-koulutus

Microsoft Excel on maailman käytetyin taulukkolaskentaohjelmisto, joka soveltuu niin kotitoimistoon kuin myös erittäin raskaaseen työkäyttöön. Excel on ominaisuuksiltaan äärimmäisen monipuolinen ohjelmisto, mahdollistaen myös tiedon monipuolisen visualisoinnin. 

Järjestämme myös mm. seuraavia kursseja:

  • Powerpoint-koulutus
  • Outlook-koulutus
  • Onenote-koulutus

Tule mukaan kurssille

Kun haluat oppia käyttämään Microsoft Officen toimisto-ohjelmia tehokkaasti, tule rohkeasti mukaan Office-kurssillemme! Saat käytännönläheistä ja selkeää opastusta juuri oman lähtötasosi mukaan, olitpa sitten vasta-alkaja tai hieman kokeneempi käyttäjä. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Paasoft Oy
Haaransuonkuja 5
90240 OULU

Y-tunnus: 0880845-0
Puh: 040 502 5287

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Paasoft Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Yhteystiedot

Paasoft Oy

Käpykankaantie 110

91940 JOKIRINNE

040 502 5287

sinikka.paaso@paasoft.suomi.net

www.paasoft.fi

Y-tunnus: 0880845-0